Verhalen geven identiteit aan stad en plaats
storytelling | stadsverhalen
community building | wijkaanpak
structuurvisie | gebiedsontwikkeling
levensverhalen | tekst & schrijven
Agnes de Boer

Gewoon goede teksten

 

Heeft u een mooi product, maar is teksten schrijven niet echt uw ding? Geven uw bestaande webteksten niet het gewenste resultaat? Hebt u zelf geen tijd of zin om teksten te schrijven? Geen probleem, ik kan u daarbij helpen. Een goede tekst slaat de spijker op zijn kop en bereikt de doelgroep. Het is een unieke geschreven en foutloze tekst. Een professional inhuren voor het schrijven van uw teksten bespaart tijd en kosten, ik werk snel en efficiënt en lever maatwerk. Vraag vrijblijvend een gesprek of offerte aan.

 

De juiste communicatiestrategie

 

Wilt u uw product helder en duidelijk bij de klant over het voetlicht brengen? Ik vertaal het unieke van uw bedrijf in aansprekende commerciële of PR-strategie met bijbehorende brochures, flyers, nieuwsbrieven, advertenties en webteksten.

 

Zoekt u een ervaren omgevingsmanager of een communicatieadvies bij uw bouwproject, gebiedsontwikkeling of toekomstvisie. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring met projectleiding, gebiedsontwikkeling en communicatiestrategieën bij ruimtelijke ontwikkelingen.

 

Jubileumboeken

 

Wilt u uw bedrijf op een bijzondere manier presenteren, heeft u een jubileum van of binnen uw bedrijf? Een mooi vormgegeven en inhoudelijk interessant boek is een persoonlijk en uniek kado of relatiegeschenk. Ik maak een boek passend bij de identiteit, het verleden en het karakter van uw bedrijf en product.

 

 

Agnes de Boer

 

agmdeboer@quicknet.nl

 

06 23 64 32 95

Twitter Facebook LinkedIn Mail mij
Nieuws
Stellingverhalen
2016-06-09 07:55:36

De Stelling van Amsterdam is 20 jaar Unesco Werelderfgoed. In dat kader organiseer ik het verhalen project Leven op de Stelling, forten van toen en nu met een festival op 22 en 23 oktober en natuurlijk een boek met alle verhalen en veel fotos.
Beleef Oud-IJmuiden in NAW
2015-04-21 21:45:06

Beleef Oud-IJmuiden: leidt storytelling tot communitybuilding. Deze vraag wordt beantwoord in het vaktijdschrift NAW door bewoners en bedrijven uit de buurt, de projectleider van de bouwer en de initiatiefneemsters van Beleef Oud-IJmuiden.
Storytelling en Communitybuilding
2015-03-17 17:01:43

Beleef Oud-IJmuiden is een mooi voorbeeldproject waarbij verhalen ingezet worden ter versterking van de sociale samenhang in en de identeit van deze voormalige visserswijk. Kijk voor meer informatie op www.beleefoudijmuiden.nl.